søndag 30. mai 2010

Oh my......

Igår hadde vi Grand Prix- / bursdagsfest her hos oss. Det var sambo som hadde bursdag. Vi var totalt 16 stk tilstede og vi koste oss glugg ihjel. Vi hadde GP-konkurranse, hvor vi hadde printet ut poengtabeller og forberedt premie (selvsagt litt boblevann) til vinneren og det ene med det andre. Som jeg hadde antatt i forveien, var det selvfølgelig damene som var mest interessert i både den interne konkurransen og selve GP. Gutta var mer interessert i å drikke og å fortelle skrøner ;)


bildet er lånt av klikk.no



Vi hadde stelt istand koldtbord og ordnet og styrt hele dagen, så det var utrolig morsomt å høre på festen at alle syntes dette var en veldig vellykket fest. Vi fikk masse ros for hvor gjennomført og bra absolutt alt var. Gøy å se at alle koste seg masse hele kvelden!

Jeg glemte selvsagt å ta bilder i alt oppstyret med planleggingen av festen, men det er nok neppe umulig at en GP-fest til neste år gjentas. Så vellykket ble det :o)

Jeg for min del heiet litt på Frankrike, men den tyske sangen var veldig fengende og Lena var utrolig søt. Gratulerer Tyskland med seieren! :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar