mandag 14. juni 2010

Min aller første award :)

Jeg har vært så heldig å få tildelt en award. Min aller første award og jeg ble kjempeglad...og veldig, veldig rørt over at Linda med bloggen Lindas hus har gitt den til meg. Linda har en kjempefin blogg som jeg er en ivrig leser av. Hun gir meg masse inspirasjon og har en sans for humor som bare får en til å glise når man leser i bloggen hennes. Kjempesøt jente som også er en gammel klassevenninne av meg :)
Så utrolig koselig at du tenkte på meg Linda, til tross for at jeg er så fersk her i blogglandia. Stor klem til deg! :)


Med denne awarden ønskes det at jeg forteller 7 ting om meg selv:

1. Jeg gleder meg masse til jeg skal på ferie om 16 dager. Det er mange år siden jeg var i utlandet, og nå skal vi feire 10 dager med sol og sommer i vakre Spania :)

2. Jeg er bonus-mamma til 2 herlige barn på 4 og 8 (de fyller 5 og 9 senere i sommer) og jeg elsker "mamma"-tilværelsen :)

3. Jeg ønsker at jeg kunne vært ryddigere for jeg liker egentlig best at det er ryddig rundt meg, men jeg har faktisk ikke tid til det...huff....skjerpings der altså!!

4. Jeg sluttet å røyke for snart 1 år siden (29 juli) Det var deilig å røyke, men fytti rakkern så deilig det er å IKKE røyke! :D

5. Jeg elsker dyr og min store lidenskap er hunder. Når jeg ser på film så får jeg mer vondt hvis et dyr blir skadet eller dør, enn hvis et menneske blir det (sambo synes jeg er veldig rar)

6. Jeg er et B-menneske uten like. Jeg skulle så gjerne ønske jeg var A-menneske. Liker egentlig å ha god tid på morgenen...

7. Jeg driver eget firma, og er litt "work'o'holic" til tider, selv om jeg elsker late fridager sammen med sambo, barna og hunden vår Lotta :)

Jeg ønsker å gi awarden videre til Living white. Hun tar noen fantastiske bilder. Jeg blir helt bergtatt..og fordi hun har hatt en dårlig dag idag.

Jeg anbefaler dere dessuten til å avlegge Fru Rosas hjem et besøk. Hun har en give away med en fantastisk premie :)

Ha en fortsatt strålende uke! :)



1 kommentar:

  1. Takk for hyggelig kommentar!

    Jeg kan igrunnen forstå din samboers frustrasjon over en dyr august. Da har man jo også hatt nesten hele sommeren, med alle dens utgifter. Jeg har jo en dyr juni, men det er timet så godt at da kommer feriepengene og det man får igjen på skatten. ;) Ja, jeg må jo passe ekstra godt på å ikke få restskatt... det hadde vært det ultimate mareritt! Hehe

    Jeg er også på jakt etter et slikt skapsett (skap og skjenk) som du ønsker deg, og også jeg var akkurat for sent ute da et ble lagt ut gratis på finn.no. Utrolig irriterende! :(

    Og så ser det ut som vi er i Spania samtidig. Vi reiser 19 juni og skal være to uker. Gleder meg stort! :)

    Klem

    SvarSlett