mandag 14. juni 2010

Min aller første award :)

Jeg har vært så heldig å få tildelt en award. Min aller første award og jeg ble kjempeglad...og veldig, veldig rørt over at Linda med bloggen Lindas hus har gitt den til meg. Linda har en kjempefin blogg som jeg er en ivrig leser av. Hun gir meg masse inspirasjon og har en sans for humor som bare får en til å glise når man leser i bloggen hennes. Kjempesøt jente som også er en gammel klassevenninne av meg :)
Så utrolig koselig at du tenkte på meg Linda, til tross for at jeg er så fersk her i blogglandia. Stor klem til deg! :)


Med denne awarden ønskes det at jeg forteller 7 ting om meg selv:

1. Jeg gleder meg masse til jeg skal på ferie om 16 dager. Det er mange år siden jeg var i utlandet, og nå skal vi feire 10 dager med sol og sommer i vakre Spania :)

2. Jeg er bonus-mamma til 2 herlige barn på 4 og 8 (de fyller 5 og 9 senere i sommer) og jeg elsker "mamma"-tilværelsen :)

3. Jeg ønsker at jeg kunne vært ryddigere for jeg liker egentlig best at det er ryddig rundt meg, men jeg har faktisk ikke tid til det...huff....skjerpings der altså!!

4. Jeg sluttet å røyke for snart 1 år siden (29 juli) Det var deilig å røyke, men fytti rakkern så deilig det er å IKKE røyke! :D

5. Jeg elsker dyr og min store lidenskap er hunder. Når jeg ser på film så får jeg mer vondt hvis et dyr blir skadet eller dør, enn hvis et menneske blir det (sambo synes jeg er veldig rar)

6. Jeg er et B-menneske uten like. Jeg skulle så gjerne ønske jeg var A-menneske. Liker egentlig å ha god tid på morgenen...

7. Jeg driver eget firma, og er litt "work'o'holic" til tider, selv om jeg elsker late fridager sammen med sambo, barna og hunden vår Lotta :)

Jeg ønsker å gi awarden videre til Living white. Hun tar noen fantastiske bilder. Jeg blir helt bergtatt..og fordi hun har hatt en dårlig dag idag.

Jeg anbefaler dere dessuten til å avlegge Fru Rosas hjem et besøk. Hun har en give away med en fantastisk premie :)

Ha en fortsatt strålende uke! :)



lørdag 12. juni 2010

Endelig noen bilder.....

For snart ett år siden viste jeg frem noen av oppussingsprosjektene mine. Jeg har vært VELDIG treg med å ta bilder av hvordan sluttresultatet ble. Grunnen til dette er fordi jeg ikke fant igjen kameraet mitt. Etter flyttingen gikk jeg igjennom både det ene og det andre og jeg hadde selvsagt lagt mitt kjære kompaktkamera på verdens mest naturlige sted - nemlig i skisko-posen. Hvorfor tenkte jeg ikke på å lete der med en gang??............Jaja, nå er det iallefall funnet og jeg har endelig fått tatt noen bilder.



Jeg ser at enten er jeg svært dårlig til å ta bilder, eller så har jeg et meget dårlig kamera. Jeg velger selvfølgelig å tro det siste!! Jeg ønsker meg faktisk et nytt og litt mer fancy kamera, men man skal jo faktisk kunne alle typer innstillinger og det ene med det andre. Kanskje jeg skal gå på et foto-kurs? Det må da finnes et litt billig, men bra foto-kurs for nybegynnere!!?? Vet du om noen?



Jeg er kjempefornøyd med sluttresultatet på speilet og kommoden. Har fått gode tilbakemeldinger fra folk som har vært på besøk også. Det er jo veldig hyggelig! :)



Beklager dårlig bildekvalitet, men jeg håper jeg får et nytt kamera til bursdagen min....eller...kanskje før??
Ha en fortsatt fin helg! :)